Presse Kit

3o år for børn og andre mennesker

Når sangskriveren og troubadouren Bjarne Jes Hansen drager land og rige rundt for at synge sine sange møder han børn, der kommer og fortæller ham at deres mor eller far har sagt, at de også har hørt ham synge om Vinduespudseren og Katrine, der skal passe på i trafikken, dengang de selv var små. Eller den om De voksne, der også kan være bange, som de måske ikke troede på dengang. Men nu hvor de selv har fået børn forstår de det godt.
Jo, Bjarne Jes Hansen er i gang med at underholde, oplyse, orientere, trøste og opmuntre sit publikum i anden generation.

I den anledning har forlaget alma udsendt et udvalg ved forlagsdirektør Susanne Vebel af de bedste vers og tekster fra de seneste 3o år . Mere en 100 tekster, kendte og nye til oplæsning for de mindre og til selvstudium for de større. Bogens titel er: Bjarne Jes Hansen VERS for Børn og andre mennesker. 126 sider Pris 198 kr. Bogen er rigt illustreret af en af Norges førende illustratorer, bladtegneren Rune Johan Anderson, som med vid, satire og følsom indlevelsesevne supplerer Bjarne Jes Hansens tekst uni-VERS.


Koncert plakat. ( A3 )
Koncert plakat. ( A4 )
Presse foto.

Ring eller mail for yderligere oplysning eller aftaler om interviews.

Kontakt forlaget alma 48255441